Foto: Helen de Vries

Je bent hier:

Vrijwilligers

Het FryslânPhoto Festival kan alleen maar georganiseerd worden dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers. Zo’n 50 betrokken vrijwilligers ondersteunen FryslanPhoto bij allerlei projecten en werkzaamheden, zowel voor als tijdens het festival.

 

Wil jij ook vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden bij FryslânPhoto? Dan kun je opgeven voor één of meer van de volgende taken:

Folders en posters verspreiden
Om meer publiciteit te krijgen voor het festival gaan we posters en folders verspreiden in de maand september. Wil je ons daarbij helpen?

Suppoosten
Voor het festival zoeken wij suppoosten voor de locaties waarvoor een kaartje gekocht moet worden. We zoeken vrijwilligers die op de dagen donderdag t/m zondag één of meer dagdelen beschikbaar zijn. Een dagdeel is van 11.00 t/m 14.00 uur of van 14.00 t/m 17.00 uur. Suppoosten betekent dat je de kaartjes van de bezoekers controleert, toezicht houdt en eventueel iets kunt vertellen over de collectie foto’s. Het is leuk meegenomen als je ‘iets’ met fotografie hebt, maar absoluut geen must!

Opbouwen festival
Voor de opbouw van het festival en het inrichten van de expositie op de verschillende locaties zoeken wij handige mensen. Er zijn vrijwilligers nodig in de weken voorafgaand (voor 4 oktober) aan het festival.

Afbouwen festival
Na afloop van het festival (na 28 oktober) zoeken wij vrijwilligers die willen helpen met het afbouwen van de expositie.

Razende reporters
Voor en tijdens het festival zijn we op zoek naar razende reporters met goede camera en verstand van camera en compositie.
Ze fotograferen de opening, de bezoekers, activiteiten, interviewen bezoekers en fotografen en fotograferen/filmen achter de schermen.

Gratis entree!
Ook al ben je maar 1 dagdeel beschikbaar, we kunnen je hulp goed gebruiken. En je krijgt gratis entree voor het festival! Vul het formulier hieronder in en meld je aan als vrijwilliger!

 

Ja, ik wil vrijwilliger worden!

Ik help graag mee met:

Folders verspreidenSuppoostenRazende ReporterOpbouwenAfbouwenMaakt me niet uit